El restaurante Prebe by Bret en Lugo es un lugar moderno y acogedor que ofrece una experiencia culinaria única con platos creativos y deliciosos. Con una atención especial a los detalles y un servicio amable, es el destino ideal para disfrutar de una comida memorable en la ciudad.
Información importante
Dirección: Rúa Nova, 8, 27001 Lugo
Teléfono: 982 22 92 35
Fecha última actualización de la carta: Marzo 2024
Restaurante colaborador: ❌
Menú restaurante Prebe by Bret en Lugo
FRIOS, CRÚS Y MARINADOS
Táboa de chacinhas marinas, a esencia do mar tratada como chacinaria – 21,8€
Tiradiño de xarda marinada con leite de tigre con froita da paixón e alfábaca thai – 18,8€
Bentre de atún vermello co ying yang de allo negro albo branco – 23,5€
Laranxa de foie cas suas torradas a manteiga de herbas – 17,5€
Rosa limeña de robaliza madurada con crema de boniato e laranxa – 19,30€
Steak tartar de vaca madurada con crocante de arroz negro – 17,8€
Carpaccio de cogomelos de tempada, mazá aceda e salmonete o lume – 24,5
UN POUCO DE LUME
Vieiras con crema de apionabo, caldo de xamón ibérico e seta de tempada – 24,50€
Guiso de nécoras e alcachofas e o seu prebe emulsionado – 22,40€
Faba verde lourenzá con centola da ría e prebe de lumbriante – 19,90€
Raviolis de lumbriante con xema de ovo e prebe das suas carcasas – 21,50€
Tortilla vaga de camarón e caviar de ourizos – 20,80€
FRITURAS A PARISIEN
Croquetas de cecina e queixo azul savel, lámina de vaca en formato niguirí con caviar de soia – 18€
Cabracho frito enteiro en tempura con mayo de cítricos – 21,80€
ARROCES
Arroz seco negro de calamar de potera á brasa con ali oli de allo negro – 20€/min 2 pax
Arroz meloso de lumbriante nacional con caldo das suas cunchas – 38€/min 2 pax
POLA BOCA VIVE E PEIXE
Pezas de peixe enteiras, maduradas na casa para proporcionarlles o punto xusto de sabor que queremos resaltar. Prezo s/m
PAIXÓN CARNIVORA
Prebe beef – Prezo s/m
Chuletas de vaca frisona orixe Galicia – 60,50€/kg
Prebe beef exclusive – Prezo s/m
Chuletas de vaca rubia orixe Galicia – 82€/kg
GUARNICIONES
Allo porro ás brasas con vinagreta de avelás – 6€
Corazón de alcachofa ás brasas con migas de xamón – 8€
Puré de patatas robuchon – 5€
Ensalada verde e cebola encurtida – 4,5€
Patatas fritidas con salmón e cebolín – 5€
Tomate queixo de país e aliño de alfábaca e piñóns – 10,5€
Espárragos verdes á brasa con bearneasa ao limón – 9,8€
CARNES PARA OS MAIS EGOISTAS
Solomillo de vaca madurada con crema de castañas e microverduras glaseadas – 29,5€
Terrina de cordeiro de leite , compota de mazá e espinacas – 26,5€
NON SÓ DE VACA VIVE O HOME NIN A MULLER
Salmonete de rocha á baixa temperatura ,curry verde e prebe de nécoras – 24,40€
Pescada á romana frita e logo confitada con un prebe de pimentos asados o carbón – 21,80€
PARADA DOCE
A nosa visión da carrot cake – 10,50€
Texturas de chicolate, froita da paixón e laranxa – 13,50€
Tarta de queixo azul savel estilo vasco – 9,50€
Suspiro limeño morte por doce de leite – 9,50€
Lenzo de petit fours picassiano emplatado en mesa – 4,50€ pax
Carro de queixos artesanais – 12€/pax
Menú del día del restaurante Prebe by Bret en Lugo
PRECIOS
No disponible
PRIMEROS
No disponible
SEGUNDOS
No disponible
¿Donde está el restaurante Prebe by Bret en Lugo?
¿Necesitas un hotel en la zona?
Booking.comImportante
Esta web no es oficial.
Recopilamos cartas a través de diferentes medios e intentamos mantenerlas actualizadas, sin embargo no podemos asegurar que tanto los platos como los precios no hayan sufrido modificaciones.
Si has detectado algún error, y quieres que se corrija, o eres propietario del restaurante, informamos en info@cartarestaurantes.es